Pinnacle of Engineering Jerman dan Reka Bentuk Itali

 
Banner Form Malay
Altura home lift

E 300 Lif Rumah Terbaik di Dunia

Dengan teknologi Cogbelt yang dipatenkan beserta dengan rivet kurang syaf, lif rumah E Series berada sekurang-kurangnya 7 tahun di hadapan pengeluar lif lain di seluruh dunia. Di saat pengeluar lif yang lain sukar menandingi piawaian lif rumah seperti MD 2006 42 EC dan EN 81 – 41, lif rumah E Series telah menetapkan tahap standard yang tidak dapat ditandingi dengan memperolehi Sijil SIL 3. Kemungkinan mengemas kini lif dan pilihan untuk mendiagnosis lif dari jarak jauh menggunakan Sambungan Canbus , tidak syak lagi meneraju E Series untuk menguasai Industri Lif Rumah.

Kelebihan

 • Dinding tak diperlukan
 • Tenaga satu fasa
 • Sesuai untuk luaran dan dalaman
 • Kemaskini perisian dibolehkan
 • MInyak atau pelincir tak diperlukan
 • CCT (Sambungan Canbus dibolehkan)
 • Ukuran menurut permintaan
 • Bilik mesin/ ruang kawalan tak diperlukan
 • 125 mm lubang atau langkah (5 inci)
 • Perakuan SIL 3 (Tahap Keselamatan Integriti)
 • Berteraskan revolusi teknologi
 • AENS (Kemajuan Sistem Notifikasi Ralat)
 • EGSSS (Pemula dan Hentian Lembut)
 • Ruangan Besi Dipatenkan sesuai untuk keadaan gempa bumi
 • Tiang/gelegar atau struktur sokongan
 • Akses hadapan, sisian, bertentangan dan bersebelahan tak diperlukan
 • Sesuai untuk pemasangan luaran atau dalaman
Altura home lift

E Series tanpa batang

Dalam pilihan E Series tanpa batang, anda perlu menyediakan 3 sisi penutup dengan RCC/Brick atau local Metal Fabrication dan kami akan sediakan kabin/pintu dan mekanisma. Pilihan ini sesuai jika anda mempunyai batang yang telah dibina atau jika lif akan diposisikan bersebelahan dinding/kaki lima bilik dimana menggunakan ruangan gelas atau lutsinar tak diperlukan. Untuk pemasangan luaran, pintu pelantar boleh menggunakan sentuhan akhir kataforik untuk merintangi keadaan cuaca yang payah.

Altura home lift

Kelebihan

 • AENS (Kemajuan Sistem Notifikasi Rala)
 • SIL 3 Certification (Tahap Keselamatan Integriti)
 • 125 mm Pit atau Step (5 inci)
 • Bilik mesin/ ruang kawalan tak diperlukan
 • EGSSS (Pemula dan Hentian Lembut)
 • Ukuran menurut permintaan
 • Tenaga satu fasa
 • Sesuai untuk pemasangan luaran atau dalaman, Minyak atau pelincir tak diperlukan, Kemaskini perisian dibolehkan
 • Akses hadapan, sisian, bertentangan dan bersebelahan tak diperlukan
 • Berteraskan revolusi teknologi
altura cogbelt home elevator

Sesuai untuk pemasangan luaran atau dalaman

Struktur besi E Series telah dipatenkan untuk kualiti kalis cuaca yang lasak. Antara kualti-kualiti termasuklah:

Kuat dan tahan lasak: Lebar, jengkal terbuka; kalis cuaca and rodensia; kebolehan reka bentuk moden; permintaan reka bentuk berbagai fungsi. Lif E Series direka bentuk untuk menahan kadar gempa bumi kecil dan memastikan penghuni selamat serta struktur lif direka bentuk dengan keadaan gempa bumi dalam pertimbangan.

Kabin Keanggunan – Pilihan pereka bentuk

Lif rumah kami menawarkan kepelbagaian pilihan yang membenarkan anda untuk memilih setiap warna, tekstur, dan perhiasan untuk menjadikan lif rumah anda unik, mencerminkan identiti anda dalam setiap butiran. Pilih dari pelbagai gaya kabin melalui lambakan bahan dan warna untuk dinding kabin. Anda boleh pilih satin dan besi tahan calar, atau dinding diberi sentuhan akhir dan tekstur moden, atau kegirangan pilihan skema warna yang tiada had dalam RAL, dalam keadaan di mana merealisasikan imaginasi menjadi mudah, tak seperti sebelumnya.

Sebagai tambahan, E Series menawarkan pelbagai sentuhan akhir yang tak boleh didapati di lif rumah lain. Dengan lif rumah TK Access Solutions, anda boleh memuaskan diri anda dengan semua gaya dan keselesaan yang anda mahu, menambah baik keadaan sekeliling dengan objek yang mempunyai reka bentuk kontemporari. Lif rumah E Series terbukti merupakan penambah baikan yang agung untuk rumah anda. Kecintaan kami terhadap reka bentuk Itali terpamer melalui pelbagai pilihan reka bentuk dan ciri-ciri.

Keselamatan dalam DNA kami

Semua lif dari siri kami diperakui oleh pihak ketiga yang diperakui secara global. Lif Rumah E Series bermegah dengan senarai ciri-ciri keselamatan, tetapi, secara piawai, komponen mekanikal membawa system keselamatan berperakuan SIL 3, menjadikan ia piawai keselamatan tertinggi di market lif rumah. Untuk mengira sebagai lebih dari satu system, penetap lebih kelajuan dan brek diasingkan dari sistem pergerakan utama, Sekiranya bekalan tenaga terputus, Diamond akan masih beroperasi menggunakan bateri, membenarkan pengguna untuk ke tingkat bawah dengan selamat. Lif rumah juga mampu dihubungkan dengan sistem amaran kebakaran melalui papan elektronik utama. Sistem UPS memastikan bateri tidak rosak dan terdapat tenaga yang mencukupi untuk menggerakkan lif jika terputus bekalan tenaga. Ia memastikan lif dimatikan apabila tenaga bateri berkurangan ke had terendah yang ditetapkan.

Safety integrity level

Apa itu SIL 3

Tahap Keselamatan Integriti (SIL) ditakrifkan sebagai kadar pengurangan risiko yang ditetapkan oleh sebuah fungsi keselamatan, atau untuk menentukan kadar pengurangan risiko. Dalam bahasa mudah, SIL adalah ukuran pelaksanaan yang diperlukan untuk sebuah safety instrumented function (SIF). SIL 3 hampir dengan perakuan yang digunakan di loji nuclear. Tahap keselamatan sebegini yang digunakan untuk Lif Rumah menjadi kewajipan untuk semua lif kami, kerana lif kami digunakan digunakan oleh kanak-kanak dan warga emas di rumah. Lif kami akan membawa mereka yang tersayang dan menjamin ketenteraman jiwa.

Safety integrity level

Lebih sunyi dari bilik sunyi

Senyap dan efisien, Sistem pergerakan tanpa gear menawarkan pelaksanaan dan keselesaan yang tak terbayang. Disebabkan reka bentuk heliks imbangan berganda, tali bergigi roda itu mengurangkan bunyi dan getaran, menambah baik panduan tali ke atas takal. Hasilnya adalah penambahan berprestasi tinggi untuk rumah anda yang langsung tak didengari. Dalam bahasa mudah, bunyi yang dihasilkan dari lif ini didapati pada kadar yang lebih rendah daripada daun yang bergerak.

Ukuran menurut permintaan – Tempahan

Kami faham bahawa setiap rumah itu unik dan berbeza seperti anda, maka ianya pasti sama dengan lif anda. Setiap lif yang dikilang adalah menurut permintaan untuk memenuhi keperluan anda.
Sebagaimana TK Access Solutions sekian lama dikenali dalam bidang kejuruteraan dan teknologi, kami menjamin lif anda akan dibuat pada ketepatan walaupun 1 -mm (milimetre) Kami menjamin purata “kabin ke batang” and telah dianugerahkan sebagai lif rumah paling padat di dunia.

Jenis Akses

Adakah anda pernah terfikir bahawa untuk masuk dan keluar lif melalui arah yang berlainan itu mustahil atau rumit?
Tidak lagi dengan Lif Rumah Tali Bergigi TK Access Solutions E Series. Kami boleh memberi anda kombinasi campuran dan kebolehan untuk merealisasikan imaginasi anda. Lihat di bawah untuk mengenal pasti jenis akses yang berbeza melalui rajah untuk lebih memahami.

Jenis Akses

Adakah anda pernah terfikir bahawa untuk masuk dan keluar lif melalui arah yang berlainan itu mustahil atau rumit? Tidak lagi dengan Lif Rumah Tali Bergigi TK Access Solutions E Series. Kami boleh memberi anda kombinasi campuran dan kebolehan untuk merealisasikan imaginasi anda. Lihat di bawah untuk mengenal pasti jenis akses yang berbeza melalui rajah untuk lebih memahami.

frontal lift access
adjacent lift access
lateral lift access
opposite lift access

Tiada Minyak/Pelincir Diperlukan

Lif konvensional perlu diletakkan pelincir dan minyak setiap bulan, tetapi di Lif Rumah TK Access Solutions kami mengatakan ia sebagai berteknologi silam. Saya akan pecahkan untuk anda. Jika pada 20 tahun lalu, seseorang memaklumkan pada anda bahawa anda tak perlu mengisi air pada radiator kereta anda, ia pasti sesuatu yang tidak masuk akal. Matlamat ciptaan ini adalah untuk mengurangkan kekerapan servis yang diperlukan. Sebagaimana lif rumah E Series kami dipasang di kawasan persendirian, rumah mewah, pelanggan kami tak membenarkan seseorang untuk masuk ke kawasan mereka setiap bulan. Maka, dengan bantuan Grease Less Rails (GLR) Lif Rumah TK Access Solutions hanya perlu diservis setiap empat bulan. Juga, tiada minyak = tiada pengumpulan habuk/ kurang koyak dan lusuh/ tiada bunyi nyaring/ penyelenggaraan kerap tak diperlukan

Sistem Notifikasi Kerosakan Canggih

Ini adalah komputer litar yang memantau lif anda 24 jam sehari, pameran grafik membenarkan pengguna untuk memahami jenis kesilapan/notifikasi dari lif. Teknologi ini bukan sahaja memaklumkan masalah berkenaan dengan lif, malah mampu memberhentikan lif jika diperlukan. Ia juga membantu jurutera kami untuk memeriksa lif dengan lebih mudah dan efisien, menjimatkan masa dan tenaga.

Permulaan dan Perhentian yang Lebih Lembut

Lif Rumah TK Access Solutions popular dengan teknologi SSS (Pemula dan Hentian Lembut) yang diperkenalkan pada Lif Rumah Hidraulik (Orion / Gulliver) kami. Tetapi, ciptaan disebalik EGSSS (Pemula dan Hentian Lembut) ini sangat mengagumkan. Kelembutan diukur apabila anda membawa segelas air dan tak akan nampak walau sebarang gelombang pada air tersebut ketika lif ini beroperasi dari satu tingkat ke satu tingkat. Lihat video di bawah di mana ia ditunjukkan.

 
revolutionary lift technology

Berteraskan Revolusi Teknologi

Dengan teknologi tali bergigi roda yang dipatenkan beserta batang tanpa paku sumbat, lif rumah E Series adalah sekurang-kurangnya 7 tahun ke hadapan berbanding pengilang lif di dunia. Apabila lif pengilang lain mengalami kepayahan dalam menepati piawaian semasa Lif Rumah pada kadar MD 2006 42 EC and EN 81 – 41, lif rumah E Series telah menetapkan piawaian yang tak mampu ditandingi dengan perakuan SIL 3. Kemungkinan untuk mengemaskini lif dan pilihan untuk memeriksa lif secara jauh menggunakan Sambungan Canbus, mendorong E Series untuk menguasai Industri Lif Rumah tanpa syak.

lift software

Kemaskini Perisian Dibolehkan

Bagaimana jika anda boleh mengemaskini lif sebagaimana telefon bimbit anda, hanya dengan membolehkan ciri-ciri dan pilihan baru melalui satu butang? Semua lif rumah E Series dilengkapkan dengan pilihan menaik taraf perisian, maka setiap kali sebuah perisian baru dikeluarkan, ia dapat di kemaskini ke lif anda, dan memberi laluan terhadap ciri-ciri baru dan memastikan lif anda tidak menjadi usang atau ketinggalan zaman.

lift software

Teknologi Canbus Connection

Dengan bantuan CCT (Teknologi Sambungan Canbus) kami dapat memeriksa lif anda dari lokasi yang jauh, tanpa kehadiran seorang jurutera di Kawasan anda. CCT bukan sahaja memeriksa, malah membenarkan kami untuk mengambil tindakan pencegahan untuk memastikan lif anda dan fungsi lain berada pada tahap terbaik. Juga, pilihan ini mengurangkan tempoh nyah aktif lif hingga ke tiada.

Apa itu bilik mesin/ruang kawalan?

what is a machine

Lif konvensional dan silam mempunyai bilik asing yang perlu dibina di atas tingkat yang paling atas, khas untuk menyimpan dan memelihara motor, komponen elektrik dan elektronik lif, tetapi sejak 1992 pilihan bilik ruang kawalan telah diperkenalkan di mana terdapat sedikit kehilangan ruang di atas tingkat paling atas. Tetapi, keperluan sebuah bilik telah disingkirkan. Lif Rumah TK Access Solutions menjadikan ruangan yang diperlukan hanya 2,250mm (mengikut model tertentu). Ini membolehkan pelanggan kami untuk muat ke dalam lif, walaupun terdapat ruang yang kecil atau untuk pelanggan menggunakan ruang atas lif untuk penyimpanan.

Apa itu PIT?

Pit dalam istilah lif adalah ruang yang diukur daripada tingkat bawah hingga ke bawah tanah yang diperlukan kabin untuk menghentikan operasi ketika di tingkat bawah. Sesetengah keadaan di mana Vaastu/ kebolehlaksanaan teknikal pit memerlukan perhatian, pilihan untuk memasang tanjakan dibolehkan. Ukuran pit yang diperlukan secara minimum adalah sedalam 50mm dan maksimum sedalam 140mm, bergantung pada model dan tatarajah, sila berhubung dengan Pakar Lif Rumah kami untuk mengetahui model yang betul dan pilihan yang menepati keperluan anda.

Kuasa Satu Fasa

Menjadi kewajipan untuk lif rumah supaya beroperasi menggunakan kuasa satu fasa mengikut Piawaian Lif Rumah, kerana kuasa 3 fasa kerap menyebabkan lif terputus bekalan kuasa walaupun voltan rendah dalam satu fasa atau jika hanya satu fasa yang tergendala. Malahan, tenaga yang digunakan oleh motor satu fasa adalah sangat rendah sehingga ia akan mengagumkan anda.

Untuk berhubung

The Elite Elevators SDN BHD,
G-13 Fera Residence,
No 47 Jalan 34/26 Wangsa Maju,
Kuala Lumpur – 53300, Malaysia.
Tel: +60-3-2705 4171 / +60-3-2705 4172

enquiry@eliteelevators.my
www.eliteelevators.my

cancel icon

cancel icon

Choose another country or region to see content specific to your location.