Hanya lif Rumah dan lif Platform yang disahkan daripada TK Access Solutions

 
 
Banner Form Malay

 

 

Elite Elevators adalah Syarikat Lif Rumah yang terletak di Kuala Lumpur di Malaysia. Kami sedang menyediakan Lif Rumah, Lif Kediaman, Lif Tangga, Lif Platform, Lif Rumah Berantai Cog, Lif Kediaman Tanpa Gear dan Lif Rumah Hidrolik untuk Rumah Kecil, Vila, Bungalow, Bangunan dan Rumah Mewah di seluruh Malaysia.

Dalam jangka masa pendek, Elite Elevators telah ditubuhkan sebagai Syarikat Lif Rumah #1 di Malaysia. Lif kediaman kami dikilangkan oleh Akses TK Access Solutions dalam fasiliti khas di Pisa, Itali & mengikuti Standard Lif Rumah Eropah. Lif rumah ini boleh diapasangkan di bawah pembinaan rumah dan rumah sedia kerana lif rumah kami adalah dibuat secara khusus, tanpa lubang, tanpa memerlukan batang dan bilik mesin. Berbeza dengan lif Komersial & tradisional di Malaysia, lif kami hanya dikilangkan untuk tujuan kediaman bagi Rumah Dupleks, Bungalow, Bangunan Kediaman & Vila.

 

Lif Rumah Disahkan TÜV SÜD ISO 9001:2015 Certified QMS Standards

 

Elite Elevators menawarkan Lif Rumah Disahkan TÜV SÜD ISO 9001:2015 Certified QMS Standards yang diimport daripada TK Access Solutions, Itali. Kami bekerjasama dengan Akses TK Access Solutions, pengilang dunia Lif Rumah, Lif Kerusi Roda dan Lif Tangga untuk menyediakan Lif berkualiti tinggi di Malaysia. Elite Elevators menyediakan penyelesaian lif terbaik untuk rumah sedia ada anda tanpa memerlukan Lubang atau Ruangan Kepala.

TK Access Solutions merupakan syarikat Pelbagai Negara yang terletak di Jerman yang ditubuhkan pada 1811, dengan 200+ tahun pengalaman dalam penghantaran cemerlang, Lif Rumah TK Access Solutions adalah konglomerat perniagaan terbesar secara global, bersama 1, 800, 000+ pekerja dan mempunyai keuntungan tahunan sebanyak 42.7 Bilion Euro. TK Access Solutions diketahui dengan Kualiti, Keselamatan dan Kebolehpercayaannya. Lif Kediaman TK Access Solutions, dikilangkan dalam fasiliti khas di Itali, baru-baru ini telah dianugerahkan sebagai “Lif Rumah Paling Selamat di Dunia”, dimana ia sendirinya menjadi lambang piawai yang kita ikuti.

Elite Elevators dikuasai oleh K Ramanathan & Co adalah rakan kongsi perniagaan Lif Kediaman di Malaysia, yang dikilangkan oleh TK Access Solutions.

Selamat datang ke Elite Elevators

TK Access Solutions
PENYELESAIAN AKSES SEJAK 1811

Rantai-Cog baru adalah satu-satunya teknologi lif yang beroperasi tanpa tali, rantai dan piston. Ia menggunakan rantai cog pemandu tanpa gear yang lebih kuat daripada besi keluli dan ianya senyap.

Lif Rumah Tanpa Gear diperbuat dengan teknologi magnet kekal dengan kecekapan tinggi dan mempunyai prestasi tork tinggi, dimana ia menghilangkan kotak gear sepenuhnya.

E 200

Altura_home-lifts

Melangkah ke tahun 2020, Elite Elevators dengan bangganya melancarkan, lif rumah TK Access Solutions yang paling versatil ke pasaran Malaysia. E 200 di pacu oleh teknologi hidrolik TK Access Solutions yang di percayai.

 

Lihat Lagi

E 300

elite elevator h6 logo

Dengan teknologi Cogbelt yang dipatenkan beserta dengan rivet kurang syaf, lif rumah E 300 berada sekurang-kurangnya 7 tahun di hadapan pengeluar lif lain di seluruh dunia.

 
 

Lihat Lagi

Teknologi lif Tangga memastikan anda boleh melalui tapak tersebut dengan mudah.
Dipasangkan pada tangga anda, dalam hanya beberapa jam, lif tersebut membawa anda dengan lancar dan senyap atas mana-mana tangga.

E 50

Direka untuk pergerakan yang lancar, E 50 memberikan tahap keselesaan, keyakinan dan keahlian yang luar biasa. Ketahui lebih lanjut mengenai E 50 dan bagaimana anda boleh menambahkannya ke portfolio produk anda dengan menghubungi pasukan Kami

Lihat Lagi

SUPRA/RPSP

Elite Elevators supra

Supra adalah kumpulan berdekad pengalaman lif platform. Mencerminkan generasi ketujuh lif platform TK Access Solutions, lif platform Supra menawarkan reka bentuk bertaraf dunia, ciri keselamatan terkini.

Lihat Lagi

Apa Yang Perlu Dijangkakan

Mana-mana perabot sekeliling akan di ambil kira dan dilindungi sebaik mungkin. Peralatan akan diuji dan demonstrasi penggunaan produk disediakan untuk memastikan pemahaman jelas semua ciri dan operasi. Mana-mana kawasan terlibat dengan pemasangan akan dibersihkan, dibuang debu dan pembungkusan, dan rumah anda akan dikembalikan dalam keadaan baik. Akses TK Access Solutions – profesional yang disahkan akan tinjau rumah anda, bercakap dengan anda tentang keperluan anda, dan tentukan lokasi terbaik untuk pemasangan peralatan.

Penggunaan peralatan anda akan dipasangkan dengan pantas dan secara profesional oleh juru teknik TK Access Solutions terlatih, dan dengan sedikit gangguan terhadap kehidupan anda yang mungkin.

Kerja Terkini Yang Telah Kami Siapkan Untuk Pelanggan Hebat Kami

 

Kelebihan-kelebihan

 

Kemajuan teknologi, boleh dipercayai, berpatutan dan kos rendah bagi penyelenggaraan dan operasi.

Tidak perlu pelincir.

Operasi Selesa dan Lancar. Tindak balas pantas terhadap arahan.

Anda akan sedar maksud sebenar “Senyap Sunyi” apabila lif sedang bergerak.

Jangka hayat operasi yang panjang, mudah dan fungsi selamat dan kebolehpercayaan tinggi.

  • Kecekapan tenaga – 100%
  • Kecekapan ruang – 100%
  • Pelbagai saiz – 100%
  • Penyesuaian penyelesaian – 100%

The Elite Elevators SDN BHD,
G-13 Fera Residence,
No 47 Jalan 34/26 Wangsa Maju
Kuala Lumpur – 53300, Malaysia
Tel: +60-1-6299-6630

enquiry@eliteelevators.my
www.eliteelevators.my

Testimoni

Kami sangat berpuas hati dengan produk tersebut dan kualitinya dan saya ingin sampaikan penghargaan kepada kemahiran juruteknik anda dalam pemasangan dan membaiki masalah, bersama dengan reka bentuk dan mekanikal sempurna TK Access Solutions, kejuruteraan Jerman, ditambah pula dengan personaliti menarik anda, dimana ianya mesra pelanggan dan memberi keyakinan.
Dimana kami juga ingin sampaikan penghargaan untuk kesedaran baik dan penjagaan pelanggan mereka dan perkhidmatan selepas jualan dan mendoakan anda kejayaan berterusan dan peningkatan jualan.

Pn. Sudha Devi

TESTIMONI ARKITEK

Pertama sekali saya ingin ucapkan terima kasih di atas perkhidmatan anda & menghargai semua juruteknik yang anda hantar ke sini. Mereka sangat baik dan efisyen. Mereka lakukan kerja yang baik dalam pemasangan lif dan kami sangat gembira dengan mereka.
Dan kami juga sangat puas hati dengan lif dan pemasangannya & kami menghargai usaha anda untuk siapkan kerja tepat pada masanya.”

En. Asad Firdosy

TESTIMONI PELANGGAN

BROSUR LIFT RUMAH KAMI

Temui lif rumah yang sempurna untuk keperluan anda dengan Elite Elevators Malaysia. Muat turun risalah percuma kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang rangkaian luas lif kami yang bergaya, selamat dan boleh dipercayai.

Tingkatkan Rumah Idaman Anda

Mulakan mencipta rumah idaman anda hari ini!

Hanya isikan borang ringkas di bawah untuk memuat turun risalah percuma anda.

Dapatkan Brosur Percuma

Brouchure Form Malay

Choose another country or region to see content specific to your location.