Generasi Lif Rumah Seterusnya - E 200

 
Banner Form Malay
Altura home lift

E 200 – Lif Rumah yang Boleh Di Sesuaikan dan Versatil

Melangkah ke tahun 2020, Elite Elevators dengan bangganya melancarkan, lif rumah TK Access Solutions yang paling versatil ke pasaran Malaysia , E 200. E 200 di pacu oleh teknologi hidrolik TK Access Solutions yang di percayai. Mengambil kira semua rumah, lif ini di datangkan dengan pelbagai saiz & konfigurasi. Lif rumah ini boleh disesuaikan dan boleh digunakan dalam pelbagai persekitaran (dalaman dan luaran). Lif rumah ini baru dilancarkan dan tersedia berserta syaf metalik dipatenkan sendiri atau boleh juga dipasang dalam syaf masonry.

Ciri-ciri utama

Ideal untuk setiap Rumah Malaysia

Altura home lift

Lancar dari Mula hingga Akhir

Semua Lif E 200 dipasang dengan peranti permulaan dan berhenti lembut sebagai standard. Motor yang berasingan dipasang untuk memastikan perjalanan bebas gegaran. Ciri yang dipatenkan ini menjamin perjalanan anda licin serta lancar, dari saat anda memicit butang tingkat.

Mudah dipasang

 

Mengambil kira keperluan setiap rumah Malaysia , lif rumah ini boleh dipasang dalam masa beberapa hari sahaja. Apabila dipasang di dalam syaf sendiri, ia memerlukan sifar hingga minima kerja sivil / pembinaan. Lif rumah ini di datangkan dengan lapan saiz standard atau boleh disesuaikan berdasarkan ukuran anda.

Altura home lift
Altura home lift

Rel Kurang gris

Apa yang membezakan lif rumah ini dari sebarang produk lain di pasaran adalah walaupun ia beroperasi dengan teknologi hidraulik yang dipercayai, namun ia tidak memerlukan sebarang minyak atau gris di rel atau sebarang bahagian lif. Dengan ini, lif anda tahan lebih lama, tidak menyimpan sebarang debu dan memastikan rumah anda bebas dari kotoran dan penyakit.

Kecekapan Kuasa

Lift Rumah kami beroperasi pada bekalan kuasa fasa tunggal dan tidak menggunakan kuasa semasa menurun. Malah E 200 menggunakan kuasa bersamaaan setengah tan AC. Ciri unik lif rumah kami membantu para pengguna kami dari segi kewangan dan menjadikan E 200 lif yang amat mesra alam.

Altura home lift
Altura home lift

Keselamatan adalah DNA kami

E 200 adalah SIL 3 (Tahap Integriti Keselamatan Tahap 3) yang disahkan. Untuk memahami magnitud pensijilan keselamatan ini anda harus tahu yang SIL adalah pensijilan yang digunakan dalam Tumbuhan Nuklear. Oleh itu, adalah selamat untuk mendakwa yang lif rumah E Series adalah lif yang paling selamat di seluruh dunia.

Reka bentuk Lif Sendiri

Lift Rumah kami beroperasi pada bekalan kuasa fasa tunggal dan tidak menggunakan kuasa semasa menurun. Malah E 200 menggunakan kuasa bersamaaan setengah tan AC. Ciri unik lif rumah kami membantu para pengguna kami dari segi kewangan dan menjadikan E 200 lif yang amat mesra alam.

Altura home lift

Platinum kini boleh didapati pada Syaf Metalik Di Patenkan kami

Ruang kepala yang diperlukan untuk struktur syaf (jarak dari tingkat atas ke syaf atas) bergantung kepada jenis bumbung tingkat atas serta pintu pendaratan. Ia termasuk ruang ketinggian 30mm antara bumbung logam syaf dan bangunan bagi tujuan pemasangan. Pemanjangan syaf juga berkemungkinan. Kesemua empat sisi akan dibalut dengan panel syaf dalam keluli atau kaca, dengan gasket khas untuk pengurusan air. Panel-panel penting juga akan dipasang dengan silikon. Adalah amat di sarankan untuk menggunakan panel dengan gasket bagi pemasangan luaran. Adalah amat di sarankan untuk menggunakan panel besi di sisi G. Panel terendah dan bahagian atas pada bahagian panduan sentiasa disediakan dengan aerator paksi bulat. Ruang Kepala Biasa Diperlukan pada kabin standard. Sila rujuk bahagian “Maklumat kelayakan” untuk maklumat lanjut.

Jenis siling syaf

  • Kepala Pepenjuru
  • Bumbung rata 1 atau 2 keping, bergantung kepada dimensi
  • Bumbung condong 1 atau 2 keping, bergantung kepada dimensi

Tanjakan

Sekiranya lif dipasang tanpa lubang, tanjakan di wajibkan mengikut EN81.41. Sila periksa pematuhan peraturan tempatan. Biasanya laluan Boardwalk dengan lekuk rendah dilaksanakan di tapak bangunan. Sebagai pilihan kita boleh menyediakan tanjakan 120 mm dan 1000 mm panjang, diperbuat dari aluminium dan menghalang dari tergelincir.

Altura home lift

Get in Touch

The Elite Elevators SDN BHD,
G-13 Fera Residence,
No 47 Jalan 34/26 Wangsa Maju,
Kuala Lumpur – 53300, Malaysia.
Tel: +60-3-2705 4171 / +60-3-2705 4172

enquiry@eliteelevators.my
www.eliteelevators.my

Contact Us

Footer Form Malay

cancel icon

Choose another country or region to see content specific to your location.